Centraal Nieuws

Het echte nieuws!

Amerikaanse overheid geeft 21 biljoen dollar uit, en niemand weet waar het geld naartoe is gegaan

De Amerikaanse overheid heeft 21 biljoen dollar aan belastinggeld uitgegeven zonder het volk daarover te informeren.

Professor Mark Skidmore heeft overheidswebsites afgespeurd en trof rapporten aan over ongeoorloofde uitgaven die teruggaan tot 1998.

Uit officiële overheidsbronnen blijkt dat de ministeries van Defensie en Volkshuisvesting tussen 1998 en 2015 biljoenen dollars hebben uitgegeven zonder dat bekend is waar het geld naartoe is gegaan.

Plotseling offline

Waarschijnlijk heb je geen idee hoeveel 21 biljoen dollar precies is. Het bbp van de Verenigde Staten bedraagt 18,6 biljoen dollar.

Stel je nu een stapel bankbiljetten voor, bestaande uit briefjes waar ‘1000’ op staat. Een stapel van één biljoen dollar is dan alleen al 100 kilometer hoog.

Nadat professor Skidmore onderzoek begon te doen naar de geldstromen ging de overheidswebsite waar hij zijn gegevens vandaan haalde plotseling offline.

Grootste diefstal

We kunnen hier spreken van de grootste diefstal uit de geschiedenis. Het Amerikaanse militaire budget bedroeg in 2015 120 miljard dollar. Toch werd er dat jaar 54 keer meer geld uitgegeven dan was goedgekeurd.

Het is dus ook een leugen dat de overheid geen geld heeft voor bepaalde dingen. De overheid kan kennelijk zoveel creëren als zij maar wil om oorlog te voeren.

Waarom kan de overheid dan ook niet eindeloos veel geld creëren voor gezondheidszorg, onderwijs, daklozen en ouderenzorg?

Niemand

Oud-minister van Defensie Robert Gates zei in 2011 al dat niemand weet waar het geld naartoe gaat in het Pentagon.

“Ik kwam erachter dat het vrijwel onmogelijk is om nauwkeurige informatie te krijgen en antwoorden op vragen als: ‘Hoeveel geld geven jullie uit?’ en ‘Hoeveel mensen hebben jullie in dienst?’,” zei hij.

Bron: ninefornews.nl / Collective-evolution.com

Deel het nieuws met anderen: