Centraal Nieuws

Het echte nieuws!

FBI heeft bewijsmateriaal: Hillary bezocht Epstein’s eiland

De oprichter en gepensioneerde Navy SEAL van Blackwater, een ‘goed geplaatste bron’ in de New York Police Department, Erik Prince beweert dat onder de 650.000 Huma Abedin-e-mails op de laptop van haar vervreemde echtgenoot bewijs is dat Hillary Clinton, evenals voormalig president Bill Clinton, een bezoeker was van veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein’s Caribische schuilplaats, bekend als “Orgy Island.”

Prince vertelde op het Breitbart News Daily radioprogramma dat Abedin en haar vervreemde echtgenoot, voormalig Democratisch Rep. Anthony Weiner, nu samenwerken met autoriteiten in meerdere onderzoeken naar Bill en Hillary Clinton.

“Ze vonden e-mails van het State Department”, zei hij over FBI-onderzoekers. “Ze vonden veel andere echt verdoemende criminele informatie, waaronder het witwassen van geld, waaronder het feit dat Hillary met veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein naar dit eiland ging. Bill Clinton ging er meer dan 20 keer heen. Hillary Clinton is daar minstens zes keer geweest. ‘

In mei meldde FoxNews.com dat Bill Clinton een veel frequentere flyer was op Epstein’s beruchte Boeing 727 “Lolita Express” jet dan eerder gemeld.

Uit vluchtlogboeken blijkt dat hij ten minste 26 reizen heeft gemaakt en blijkbaar zelfs zijn geheime dienst aanhang voor ten minste vijf van de vluchten heeft gedumpt. De manifesten voor de reizen, tussen 2001 en 2003, identificeerden medepassagiers aan de hand van hun initialen of voornamen, waaronder ‘Tatiana’.

FoxNews.com meldde in juli dat advocaten voor Epstein zijn hechte vriendschap met Bill Clinton aanprezen en beweerden zelfs dat de miljardair het Clinton Global Initiative hielp starten.

E-mails die in augustus naar boven kwamen, toonden aan dat de beroemde verdediger Roy Black te controversieel werd geacht om een ​​evenement voor president Obama te organiseren, omdat hij Epstein vertegenwoordigde tegen beschuldigingen van de handel in bijna drie dozijn minderjarige meisjes voor seks voor zichzelf en zijn machtige vrienden. Black en co-counsel Alan Dershowitz konden in 2008 een deal sluiten waarbij Epstein schuldig pleitte voor slechts één telling in verband met prostitutie met een minderjarige. Epstein registreerde zich als zedendelinquent en diende, gedeeltelijk in hechtenis, slechts 13 maanden van een gevangenisstraf van 19 maanden.

Ondertussen publiceerde Wikileaks in een bizarre wending vrijdag een e-mail waarin hij campagnevoorzitter van Hillary Clinton, John Podesta, uitnodigde voor een “spirit cooking dinner” georganiseerd door performancekunstenaar Marina Abramovic, met een occult ritueel gecreëerd door satanist Aleister Crowley.

Bron: World Unity.

Deel het nieuws met anderen: