Centraal Nieuws

Het echte nieuws!

Jeffrey Epstein betaalde naar verluidt artsen om ‘seksslavinnen’ te mediceren

Slachtoffers van multimiljonair pedofiel Jeffery Epstein zeiden dat hij artsen en psychiaters betaalde om hen kalmeringsmiddelen en antidepressiva voor te schrijven, aldus een rapport op vrijdag.

Virginia Giuffre, die op 16-jarige leeftijd door Epstein werd aangeworven, vertelde de Miami Herald dat artsen haar Xanax voorgeschreven voor de drie jaar dat ze door hem werd misbruikt.

De financier verleende medische zorg aan zijn ‘seksslavinnen’, met behulp van zijn aanbevolen artsen.

“Er waren artsen en psychiaters en gynaecologenbezoeken. Er waren tandartsen die onze tanden bleken,” vertelde ze de krant.

“Er was een arts die me Xanax gaf. Welke arts met een gezond verstand, die verondersteld wordt hun patiënten te beschermen, geeft meisjes en jonge vrouwen Xanax?” voegde ze eraan toe.

Sarah Ransome, die 22 was toen ze werd verhandeld door Epstein uit haar geboorteland Zuid-Afrika, zei dat ze naar een psychiater werd gebracht en Lithium voorgeschreven kreeg toen ze op het punt van een mentale instorting stond.

“Je kon het in onze gezichten zien … We waren beschadigd, we kregen medicijnen,” vertelde ze de Bode.

De voorschriften voor de slachtoffers maakten deel uit van wat advocaat Bradley Edwards het “Epstein-proces” noemde, meldde de Bode.

Edwards, die de federale aanklagers in Zuid-Florida aanklaagt wegens hun behandeling van Epstein’s handel in seks, in 2008, beschreef het proces als psychologische manipulatie door Epstein.

“Hij zou erachter komen dat ze geen huis, geen auto hebben, dat ze een plek nodig hebben om te wonen, en hij zou een plek bieden om te wonen,” vertelde Edwards de Bode. “Hij kan u naar de beste artsen brengen.”

Bron: Worldunity / NY Post

Deel het nieuws met anderen: