Centraal Nieuws

Het echte nieuws!

Dik Arctisch ijs stopt weer een ander schip van documentairemakers ‘Klimaatverandering’

De MS MALMO is de nieuwste in een lange lijst van schepen die dit jaar vast kwamen te zitten in verrassend dik Arctisch zee-ijs.

Het Zweedse schip, gebouwd in 1943 en gerenoveerd in 2014, was op een “Arctic tour” met de nobele missie om een ​​team van documentairemakers over de klimaatverandering naar de frontlinie te brengen. De bedoeling van het team was om een ​​deel van de catastrofale ijs smelting vast te leggen die door de media in de wereld wordt gemeld. Een ijs smelting die nog steeds lijkt te weigeren ondanks tientallen jaren van woedende wil van de UN & IPCC.

De MS MALMO kwam tot stilstand op 3 september bij Longyearbyen, de Svalbard-archipel, halverwege Noorwegen en de Noordpool, toen het ondoordringbaar dik ijs tegenkwam.

Alle 16 ijsjagers aan boord werden per helikopter geëvacueerd in zeer uitdagende omstandigheden en ten koste van een koolstofvoetafdruk van yeti-proporties:

En ze zijn allemaal, godzijdank, nu naar verluidt veilig en gezond. Met zeven bemanningsleden aan boord wachtend op assistentie van de kustwacht.

De koude tijden keren terug Alarmisten, in lijn met historisch lage zonneactiviteit.
Er is NIETS buitengewoon geweest aan het Arctische zomersmeltseizoen van 2019.
De afgelopen 5+ jaar is er eigenlijk niets te melden geweest – de gegevens liegen niet:

Bron: Worldunity

Deel het nieuws met anderen: