Centraal Nieuws

Het echte nieuws!

Gênante vertoning: Kijk hoe deze tv-presentator de vloer aanveegt met de hysterische klimaattiener Greta Thunberg

Een zichtbaar boze en emotionele Greta Thunberg haalde maandag op de VN-klimaattop in New York uit naar de wereldleiders.

Thunberg, die het wereldwijde gezicht is geworden van de klimaatbeweging, beschuldigde hen van het verraden van haar generatie door de uitstoot van broeikasgassen niet aan te pakken.

Sky News-presentator Chris Kenney vindt het ‘verontrustend’ dat de VN deze ‘hysterische tiener’ heeft laten spreken op de klimaattop in New York.

Podium

Hij merkt op dat de zogenaamde media en politieke elites misleidende, anti-intellectuele en emotionele campagnes voeren, vooral als het gaat om klimaatverandering.

We zouden het moeten hebben over wetenschap en beleidsmogelijkheden, maar in plaats daarvan geeft de VN een hysterische tiener een podium, aldus Kenny.

Het is verontrustend dat de volwassen mensen die in de zaal aanwezig waren, applaudisseerden en het meisje aanmoedigden, zegt hij.

Misbruik

Hij merkt op dat Thunberg is gediagnosticeerd met het syndroom van Asperger, angststoornissen en obsessieve-compulsieve stoornis.

Er is nu een groep die hier misbruik van lijkt te maken, stelt Kenny.

“De media moedigen haar aan zonder zich iets aan te trekken van de feiten en richten alle aandacht op de emoties,” zegt hij.

Gênante vertoning

Hij spreekt van een ‘gênante vertoning’.

Bij de VN hoef je geen serieuze discussies te verwachten over beleid, klinkt het nog.

Greta, ga naar huis en bewaar je hysterie voor één of andere popgroep. Gebruik je tijd om zoveel mogelijk over het klimaat te weten te komen.

De volwassenen die je aanmoedigen, gebruiken je voor hun eigen amusement en politieke grootspraak, besluit Kenney.

Bekijk het fragment hieronder:

Bron: 9fornews

Deel het nieuws met anderen: